Монітор пацієнта ЮМ 300 ЮТАС UTAS covid-19

Монітори пацієнта ЮМ 300 у боротьбі із COVID-19

Ефективні рішення для підтримки медперсоналу і допомоги пацієнтам із COVID-19

У ході боротьби з пандемією коронавирусної інфекції, система охорони здоров’я зіштовхнулася із безпрецедентними викликами. Нові вимоги та зміни стосуються організації надання медичної допомоги, стандартів маршрутизації пацієнтів, а також функціональності та якості медичного обладнання.

Інноваційні рішення, що реалізовані в моніторах пацієнта ЮМ 300, відповідають найвищим вимогам. Це робить монітори ЮМ 300 надійними партнерами медперсоналу під час лікування ускладнень у пацієнтів хворих на COVID-19.

Безперервний контроль стану пацієнта у будь-якій клінічній ситуації

У базовій конфігурації: ЕКГ, SpO2 Masimo SET, НІАД, 2хТ, ЧСС, ЧД, а розширити функціонал монітора додатковими модулями — швидко і просто, завдяки підключенню UniPort.

Монітори пацієнта ЮМ 300 із під’єднаними модулями за технологією UniPortМонітор пацієнта ЮМ 300 із під’єднаними модулями за технологією UniPort

Стан пацієнтів із COVID-19 може погіршитися дуже швидко. Захворювання супроводжується різними важкими ускладненнями: прогресуюча дихальна недостатність, сепсис, загострення серцево-судинних захворювань та інше. В таких умовах критично важливий безперервний і якісний моніторинг показників стану пацієнта.

Більшість пацієнтів із важким перебігом COVID-19, як правило, страждає не лише від інфекції. Пацієнти надходять із різноманітними супутніми захворюваннями. [ 1 ] У таких випадках контролювати стан хворих необхідно не лише безперервно, але і з максимальним набором каналів, які можна швидко конфігурувати: від «стандартної» пульсоксиметрії до контролю гемодинамічних параметрів.

У моніторах ЮМ 300, вже у базовій комплектації, є необхідні канали відповідно до Гарвардських стандартів. [ 2 ] А унікальна технологія під’єднання додаткових вимірювальних модулів UniPort дозволяє нарощувати та трансформувати функціонал монітора, без заміни обладнання. Тобто безпосередньо біля ліжка хворого, медперсонал може створити найбільш ефективну конфігурацію параметрів у конкретній клінічній ситуації, для кожного конкретного пацієнта.

Протягом усього 10 секунд, користуючись модулями-у-кабелі, лікар може «наростити» функціонал монітора:

З базового

  • ЕКГ
  • SpO2 Masimo SET®
  • НІАД
  • 2хТ
  • ЧСС
  • ЧД

До розширеного

  • 12-канальна ЕКГ
  • Інвазивний тиск(до 4-х каналів)
  • Мультигазовий моніторинг(в основному або боковому потоці)
  • CO2(в основному або боковому потоці)
  • Нейром’язова провідність(NMT)
  • Біспектральний індекс(BIS)
  • аЕЕГ
  • Вимірювання серцевого викидуінвазивним методом (C.O.), і неінвазивним (ICG)

 

Монітор пацієнта ЮМ 300 із під’єднаними модулями за технологією UniPort Монітор пацієнта ЮМ 300 із під’єднаними модулями за технологією UniPort

Надійний моніторинг для впевнених рішень

Якість вимірювань у моніторах ЮМ 300 гарантовано професійною командою розробників Компанії «ЮТАС», а також співпрацею зі світовими лідерами у розробці вимірювальних модулів.

Партнери Компанії “ЮТАС“ у розробці та інтеграції вимірювальних модулівПартнери Компанії “ЮТАС“ у розробці та інтеграції вимірювальних модулів

Як показують дослідження, неповні та помилкові дані про стан пацієнта вважають загрозою для пацієнта 78% лікарів і 75% опитаних старших медсестр. [ 3 ] У випадку з пацієнтами хворими на COVID-19 цей фактор є особливо критичним.

Медперсоналу вкрай важливо отримувати якісну та об’єктивну інформацію про стан пацієнтів. Адже ці дані допомагають ефективній селекції пацієнтів за тяжкістю перебігу хвороби. Відповідно, дають можливість своєчасно призначити необхідну терапію. Окрім того, такий підхід підвищує безпеку пацієнтів та сприяє зменшенню навантаження на відділення інтенсивної терапії.

Висока якість вимірювань в моніторах ЮМ 300 гарантована тривалою співпрацею зі світовими лідерами у розробці вимірювальних модулів: компаніями Masimo Corporation (пульсоксиметр, мультигаз), Philips Respironics (Капнографія), Medtronic (BIS-модуль) і IDMED (NMT-модуль), що досягли «золотих стандартів» в своїх напрямках. [ 4 ]

Контролюйте стан хворого дистанційно: на смартфонах, планшетах та за допомогою центральної станції UNET

Віддалений перегляд даних про пацієнта в режимі реального часу з UniViewer і центральною станцією моніторингу UNET

Візуалізація даних на планшеті та смартфоніВізуалізація даних на планшеті та смартфоні

Медичний персонал, який контактує із COVID-пацієнтами, потрапляє до групи високого ризику зараження. [ 5 ]

Рішення, що застосовуються в моніторах пацієнта ЮМ 300, скорочують час і кількість контактів медпрацівників із інфікованими пацієнтами.

Інформація безперервно передається на центральну станцію UNET. А за допомогою UniViewer цифрові і графічні дані моніторингу та сигнали тривог відображаються на планшеті або смартфоні медпрацівників.

Центральна станція встановлюється поза «червоними» або «жовтими» зонами лікарні. Навіть в умовах обмежених ресурсів, за допомогою центральної станції UNET та віддаленого моніторингу UniViewer, медперсонал контролює стан пацієнтів у реальному часі, не збільшуючи кількість контактів із ними.

Віддалений моніторинг стану пацієнтів за допомогою технологій Компанії «ЮТАС»:

  • Відкидає необхідність медперсоналу постійно знаходитися біля ліжка хворого.
  • Зменшує вірусне навантаження і ризик зараження медичних працівників.
  • Підвищує рівень контролю стану пацієнта кваліфікованим медперсоналом у випадках максимального завантаження Відділень Інтенсивної Терапії.
  • Надає можливість дистанційної консультації з колегами по всьому світі.
  • Зменшує фізичне навантаження на медперсонал: оцінити критичність тривоги можливо, не підходячи кожного разу до ліжка хворого.

Не дайте шансу COVID-19
стати внутрішньолікарняною інфекцією!

Легка і ефективна дезінфекція моніторів пацієнта — це важливий фактор у боротьбі з внутрішньолікарняним поширенням коронавірусної інфекції.

Монітори пацієнта ЮМ 300-10,ЮМ 300-15 та ЮМ 300-20

Важливим питанням у профілактиці поширення внутрішньолікарняних інфекцій залишається знезараження поверхонь медичного обладнання. Останні дослідження показали, що вірус COVID-19 тривалий час зберігає житєздатність на таких поверхнях, як метал та пластик. [ 6 ] Монітори, що розташовано безпосередньо поруч із COVID-пацієнтами, повинні часто і з легкістю проходити санітарну обробку.

З моніторами ЮМ 300 дотримуватися протоколів санітарної обробки легко:

  • На передній панелі немає кнопок, роз’ємів і решіток, що пропускають повітря.
  • Завдяки пасивній системі охолодження (fanless), ЮМ 300 не має вентиляційних отворів.
  • Відсутність громіздких консолей: вимірювальні модулі фіксуються на спеціальній панелі позаду монітору та не ускладнюють санітарної обробки.

Коли ризики і навантаження збільшилися у стократ — ми прагнемо підтримати медичних працівників у їхній роботі. Рішення у моніторах ЮМ 300 Компанії «ЮТАС» сфокусовані на якості вимірювань, легкості розширення функціоналу, а також на дистанційному моніторингу та співробітництві з виробниками модулів світового класу. Усе це направлено на підвищення безпеки пацієнтів і допомогу медпрацівникам у цей непростий час.

Монітори пацієнтів ЮМ 300 — наш внесок у боротьбу з пандемією COVID-19.

 


Посилання

  1. SN Compr Clin Med. 2020 Jun 25 : 1–8. Comorbidity and its Impact on Patients with COVID-19.
    doi:10.1007/s42399-020-00363-4[Epub ahead of print]
  2. John H. Eichhorn, MD. Standards for Patient Monitoring During Anesthesia at Harvard Medical School/ John H. Eichhorn, MD; Jeffrey B. Cooper, PhD; David J. Cullen, MD. – 1986. – doi:10.1001/jama.1986.03380080063029
  3. Patient safety in critical condition : Patient safety survey – 2017 – Phillips/Regina Corso Consulting, 2017
  4. Masimo SET®: Clinically Proven – 2018 – http://www.masimo.com/siteassets/us/documents/pdf/plm-10660b-product-information-masimo-set-us.pdf
  5. WHO Health workers exposure risk assessment and management in the context of COVID-19 virus: interim guidance, 4 March 2020. https://apps.who.int/iris/handle/10665/331725
  6. World J Clin Cases. 2020 Apr 26; 8(8): 1391–1399. Stability and infectivity of coronaviruses in inanimate environments. Shi-Yan Ren, Wen-Biao Wang, Ya-Guang Hao, Hao-Ran Zhang, Zhi-Chao Wang, Ye-Lin Chen, and Rong-Ding Gao.
    doi: 10.12998/wjcc.v8.i8.1391

Компанія «ЮТАС» взяла участь у виставці Arab Health 2024 (ВІДЕО, ФОТО)

Компанія «ЮТАС» взяла участь в одній із найбільших міжнародних виставок — Arab Health 2024. У ході заходу наш стенд відвідали гості з більш ніж 20 країн світу. Виставка, що вражає масштабами, пройшла з 29 січня по 1 лютого і залучила найбільших гравців ринку. Цього року «ЮТАС»…

error: Content is protected !!