монітор пацієнта ЮМ 300 відео

Монітор пацієнта UM 300-S – новий погляд на модульні монітори (ВІДЕО)

Останнім часом система охорони здоров’я по всьому світу стикається з новими викликами та вимогами. Зокрема до безпеки пацієнтів та функціональності медичного обладнання. Інноваційні рішення, реалізовані в моніторах пацієнта UM 300-S, відповідають найвищим вимогам. Це робить їх надійним партнером медичного персоналу в щоденній роботі.

 

Повний функціонал незалежно від розміру монітора

Ви можете обрати монітор пацієнта UM 300-S з дисплеєм 10, 15 або 20 дюймів та отримати повний функціонал незалежно від моделі.

UM 300-10-S — компактний, повнофункціональний монітор пацієнта, що ідеально підходить для моніторингу під час транспортування у клініки та поза нею.
UM 300-15-S — оптимальне рішення для стаціонарного встановлення у всіх приміщеннях лікарні, де це необхідно.
UM 300-20-S — найкращий вибір для операційних кімнат, де менший розмір екрану недостатній.

Безперервний моніторинг пацієнта кожної клінічної ситуації

У базову конфігурацію моніторів пацієнта UM 300-S включені всі канали, необхідні відповідно до Гарвардського стандарту анестезіології.

До базового набору входять: ЕКГ, пульсоксиметрія, капнографія, неінвазивний тиск, вимірювання температури, частоти серцевих скорочень та частоти дихання.

UM 300S новий підхід до модульних моніторів

Монітор пацієнта UM 300-S – це новий вид модульного монітора. Додаткові модулі підключаються до нього без громіздких консолей за допомогою універсальних конекторів UniPort™. Модулі розпізнаються та візуалізуються автоматично під час підключення. Компактно розміщуються на задній панелі, сумісні з усіма моніторами UM 300-S у відділенні. Проводити санітарну обробку з модулями UniPort™ легше та простіше.

Технологія UniPort™ розроблена компанією «ЮТАС» для простої конфігурації монітора пацієнта для кожного клінічного випадку. Більше не потрібно купувати різні монітори для різних застосувань: монітор UM 300-S легко комплектується для застосування як під час транспортування, так й в реанімаційній палаті або операційній кімнаті. Навіть якщо ситуація зміниться, медики можуть просто додати нові канали та отримати необхідні дані для впевнених рішень.

Заощаджуйте гроші, купуючи мінімальну кількість дорогих і не завжди потрібних модулів. З технологією UniPort™ можна створити ефективну конфігурацію монітора для конкретної клінічної ситуації — не більше, але й не менше, ніж потрібно.

 

Розширений набір вимірювальних каналів

До розширеного набору входять: 12-канальна ЕКГ, моніторинг концентрації інгаляційних анестетиків (Multigas, AAg), рівень глибини наркозу (біспектральний індекс, BIS™), інвазивний тиск, серцевий викид методом термодилюції (C.O.), неінвазивний серцевий викид методом імпедансної кардіографії (ICG), вимірювання нейром’язової провідності (NMT), а також амплітудно-інтегрована ЕЕГ.

Ви можете обрати конфігурацію для анестезіології, неонатології, кардіології, гемодинаміки або створити власний набір, що відповідає вашим вимогам.

Надійний моніторинг для впевнених рішень

Якість всіх вимірювань у моніторах пацієнта UM 300-S гарантується багаторічним досвідом власної розробки моніторів та модулів, а також співпрацею з найбільшими розробниками вимірювальних модулів та лідерами інновацій зі світовими іменами. Усі вони досягли золотих стандартів у своїх галузях розробки.

Розширена візуалізація для ефективної роботи

З рішенням UniScreen™ можна ефективно розподілити дані між екраном монітора і додатковим 22-дюймовим HD-дисплеєм. Параметри легко налаштувати та згрупувати для кожної клінічної ситуації.

Додатковий дисплей не дублює інформацію, а допомагає відобразити дані у найбільш зручному для роботи вигляді.

У той час як на додатковому дисплеї відображаються необхідні параметри, ви можете продовжити роботу з трендами, налаштуваннями або наркозною картою на основному екрані.

Автоматизована наркозна карта

Точний запис реакцій пацієнта на процедури та препарати може підвищити його безпеку, а анестезіологу надати реальну картину ходу хірургічного втручання. Саме тому ми реалізували в моніторах пацієнта UM 300-S функцію автоматизованої наркозної карти. Вона дозволить вести запис реальних події в операційній та реакцій пацієнта, введення препаратів та їх доз. Крім того, в карту записуються тренди вимірюваних параметрів.

Ведення наркозної карти варто «делегувати» монітору пацієнта. Це дозволить медперсоналу приділити більше уваги пацієнтові та пріоритетним завданням.

У моніторах UM 300-S на основі наркозної карти можна сформувати PDF-звіт, зберегти його на USB-носій або відіслати на друк безпосередньо з монітора пацієнта.

Формування PDF-звітів

Працюючи з UM 300-S, ви можете формувати звіти, зберігати їх у формі PDF на USB- носії або друкувати на будь-якому підключеному принтері.

Використовуйте готові звіти для детального аналізу, оптимізуйте документообіг у відділенні, зберігайте важливу інформацію у друкованому форматі, надсилайте звіти для консультацій з колегами.

Для формування звіту можна використати офіційний бланк медичної установи.

Безперервний моніторинг: центральна станція UNET-S

Безперервний моніторинг — це повний цикл реєстрації, передачі та візуалізації даних: від місця надання допомоги до виписки пацієнта.

Центральна станція UNET-S поєднує інформацію з усіх моніторів UM 300-S у відділенні, забезпечує швидкий огляд стану пацієнта та дистанційний перегляд даних. UNET-S об’єднує до 32 моніторів по дротовому або бездротовому з’єднанню, забезпечує ведення бази даних пацієнтів.

Усі параметри відображаються у режимі реального часу. Безперервний запис параметрів: до 72 годин, запис трендів: до 720 годин.

Ефективність віддаленого моніторингу: UniViewer

• Візуалізація даних на планшетах та смартфонах за допомогою будь-якого браузеру.
• Можливість знизити вірусне навантаження та ризик інфікування осіб, які здійснюють догляд за хворим.
• Економить час та спрощує спостереження за пацієнтами кваліфікованим медичним персоналом.
• Можливість дистанційної консультації з колегами по всьому світу.
• Зниження стресу від сигналів тривог завдяки системі сповіщень на смартфоні.

Ефективний дизайн та легка санітарна обробка

Дотримуватись санітарних норм з UM 300-S просто! Завдяки пасивній системі охолодження у моніторах пацієнта UM 300-S немає вентиляційних отворів. А отже, немає доступу пилу та інфекційних агентів усередину пристрою. Гладкий екран займає 90% площі передньої панелі: жодних роз’ємів та кнопок.

У моніторах UM 300-S не використовуються консолі: модулі легко кріпляться на задній панелі, що спрощує процес санітарної обробки.

Великий вибір кріплень

Монітори пацієнта UM 300-S надійно встановлюються у будь-якому місці застосування: настінний поворотний кронштейн, кріплення на вертикальну стійку, кріплення на медичну рейку.

Також компактна модель UM 300-10-S має спеціальне кріплення на ліжко пацієнта і зручну ручку для перенесення. Нарешті, UM 300-S може бути встановлений на мобільну стійку із кошиком для аксесуарів. Опціонально стійку оснащують кріпленням для додаткового дисплея.

Кріплення для UM 300-S розроблені з урахуванням ергономіки, зручності в роботі та надійного контролю параметрів, що вимірюються на кожному етапі лікування.

Вибирайте необхідний розмір монітора пацієнта UM 300-S і вільно створюйте необхідну конфігурацію для конкретного клінічного застосування.

Вибирайте якісний моніторинг пацієнта, тому що інший не має сенсу.


Як отримати точну наркозну карту, знизивши при цьому навантаження на медперсонал? (ВІДЕО)

Точний запис реакцій пацієнта на процедури та препарати може підвищити його безпеку, а анестезіологу надати реальну картину ходу хірургічного втручання. Адже автоматизовані записи, як свідчать опубліковані звіти, точніші, ніж ручні.¹²³ В автоматизованій анестезіологічній карті в моніторах пацієнта UM 300 фіксуються реальні події в операційній…

error: Content is protected !!