Три заходи — втричі більше можливостей!

Дорогі друзі! Компанія «ЮТАС» рада повідомити, що у 2023 році ми запланували участь у 3 великих міжнародних заходах. А це означає, що в 3 рази більше можливостей дізнатися більше про партнерство з нами та про переваги нашого медичного обладнання. Для нас це також чудова можливість зустрітися з вами, почути ваші відгуки та пропозиції!

Поспішаємо анонсувати усі три події: плануйте зустрічі на наших стендах!

ESICM Congress 2023

21–25 жовтня
Мілан, Італія
Стенд: 2-01

У жовтні 2023 року експерти «ЮТАС» відвідають зі стендом міжнародний конгрес ESICM 2023 Milan. Тут ми покажемо нові рішення, спрямовані на допомогу у роботі медикам та підвищення безпеки пацієнтів. У програмі: демонстрації та майстер-класи, зустрічі та воркшопи.


MEDICA 2023

13–16 листопада
Дюсельдорф, Німеччина
Стенд: 9B60, хол 9

А вже з 13 до 16 листопада плануйте зустрічі на нашому стенді на MEDICA 2023. Те саме місце, старі друзі, нові можливості! Це вдалий випадок не тільки побачити наживо наше сучасне медобладнання, але й обговорити з експертами з усього світу переваги партнерства.


ARAB HEALTH 2024

29 січня – 1 лютого
Дубай, ОАЕ
Стенд: S3.E59

І вже на початку наступного року, але як продовження цієї чудової серії, ми запрошуємо вас на новий привітний стенд на грандіозній Arab Health 2024! Ще більше простору для знайомства з нашими рішеннями у респіраторній підтримці та моніторингу пацієнта, більше можливостей оцінити продукцію «ЮТАС» та дізнатися більше про співпрацю з нами.


Як отримати точну наркозну карту, знизивши при цьому навантаження на медперсонал? (ВІДЕО)

Точний запис реакцій пацієнта на процедури та препарати може підвищити його безпеку, а анестезіологу надати реальну картину ходу хірургічного втручання. Адже автоматизовані записи, як свідчать опубліковані звіти, точніші, ніж ручні.¹²³ В автоматизованій анестезіологічній карті в моніторах пацієнта UM 300 фіксуються реальні події в операційній…

error: Content is protected !!