Спеціалісти ВРІТ оцінили нові можливості мед.обладнання «ЮТАС» на виставці ESICM LIVES Paris 2022

Спеціалісти інтенсивної терапії та екстреної допомоги змогли оцінити можливості апаратів ШВЛ ЮВЕНТ та моніторів пацієнта ЮМ 300 під час відвідування стенду ЮТАС у рамках конгресу ESICM LIVES 2022 Paris. Захід пройшов з 22 по 26 жовтня у Парижі, Франція. Гості стенду змогли взяти участь в інтерактивних майстер-класах та презентаціях щодо нових можливостей нашого медичного обладнання.

Усі зустрічі та заходи на стенді ЮТАС пройшли у затишній, дружній атмосфері. Наші гості провели час з користю, а наша компанія отримала чимало позитивних відгуків від медиків, які вже працюють із нашим обладнанням. Під час заходу ми провели інтерактивні тренінги з роботи з режимом CPR на інтерактивній моделі, інтелектуальним режимом ProVent та спеціальним режимом вентиляції зі шоломом.

Найбільш обговорювані функції

Інтелектуальний режим ProVent

Адаптація до кожного вдиху пацієнта

ProVent — інтелектуальний режим, що забезпечує задану хвилинну вентиляцію та регуляцію параметрів з урахуванням дихальної активності пацієнта. Протективна вентиляція здійснюється з автоматичним визначенням частоти, з огляду на механіку дихання.

Вентиляція із шоломом

Підвищений комфорт під час неінвазивної вентиляції

Вентиляція з шоломом в апаратах ЮВЕНТ реалізована окремим інтерфейсом із керованим базовим потоком для вимивання СО2 та постійним базовим рівнем тиску, який визначається параметром PEEP.

Режим CPR

Респіраторна підтримка в екстрених ситуаціях

Апарат ШВЛ експертного класу має стати вашим надійним асистентом не тільки в інтенсивній терапії, а й при реанімації. У режимі реанімаційної вентиляції (CPR) апарат ЮВЕНТ надає пацієнту відповідну респіраторну підтримку, а медику – набір допоміжних цифрових рішень: контроль часу процедур, тиску у дихальних шляхах, відображення тренду EtCO2 та рівня SpO2 як критично важливої інформації щодо ефективності серцево-легеневої реанімації.

ЮТАС бере участь у заходах ESICM регулярно, і щороку ми намагаємось продемонструвати нашим гостям нові функції нашого обладнання. До зустрічі наступного року!


Як отримати точну наркозну карту, знизивши при цьому навантаження на медперсонал? (ВІДЕО)

Точний запис реакцій пацієнта на процедури та препарати може підвищити його безпеку, а анестезіологу надати реальну картину ходу хірургічного втручання. Адже автоматизовані записи, як свідчать опубліковані звіти, точніші, ніж ручні.¹²³ В автоматизованій анестезіологічній карті в моніторах пацієнта UM 300 фіксуються реальні події в операційній…

error: Content is protected !!