тренінг по роботі з ЮКАРД 100 та телеметричним комплексом UNET

Спеціалісти з 14 областей України взяли участь у тренінгу з телемедицини в електрокардіографії Компанії «ЮТАС»

Компанія «ЮТАС» провела черговий тренінг для технічних спеціалістів по роботі з ЮКАРД 100 та телеметричним комплексом UNET. Захід відбувся 18 листопада в онлайн форматі. Учасниками тренінгу стали фахівці із Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Під час тренінгу Артем Лісний, головний менеджер проекту з телемедицини та електрокардіографії «Компанії «ЮТАС» розповів про особливості роботи телеметричного комплексу UNET і електрокардіографа ЮКАРД 100, провів майстер-клас по самостійному налаштуванню телеметрії, а також відповів на питання учасників тренінгу.

ютас тренингютас тренингютас тренинг

Тренінги «ЮТАС» для медпрацівників та технічних спеціалістів регулярно проходять в онлайн та офлайн форматах

Як зазначили учасники, такі практично-інформативні тренінги дуже необхідні для кінцевих користувачів та технічних фахівців, які обслуговують медичне обладнання. У Компанії «ЮТАС» ми впевнені, що без якісного навчання та належного сервісу неможливо використовувати весь функціонал нашої продукції, а також забезпечувати безпеку пацієнтів.

Читайте також: Як телеметричний комплекс UNET підвищив якість діагностики ССЗ у Херсоні

Телеметричний кардіологічний комплекс UNET — це єдина мережа портативних електрокардіографів ЮКАРД 100, які дистанційно підключені до центральної станції з автоматизованою системою документообігу. Зареєстровані ЕКГ з апаратів надходять на робоче місце лікаря-кардіолога, який аналізує кардіограми і відправляє професійний висновок на місце надання допомоги.

Призначення комплексу — забезпечити висококваліфіковану кардіологічну діагностику, незалежно від місця звернення за допомогою. Крім того, створити ефективну систему ранньої діагностики та профілактики серцево-судинних захворювань.

Комплекс складається із одного і більше електрокардіографів ЮКАРД 100 із вбудованим телеметричним модулем, консультаційних телеметричних центрів, оснащених телеметричною центральною станцією, а також системи документообігу з можливістю інтеграції результатів ЕКГ-діагностики в інформаційні системи медичних закладів.


Як отримати точну наркозну карту, знизивши при цьому навантаження на медперсонал? (ВІДЕО)

Точний запис реакцій пацієнта на процедури та препарати може підвищити його безпеку, а анестезіологу надати реальну картину ходу хірургічного втручання. Адже автоматизовані записи, як свідчать опубліковані звіти, точніші, ніж ручні.¹²³ В автоматизованій анестезіологічній карті в моніторах пацієнта UM 300 фіксуються реальні події в операційній…

error: Content is protected !!