ЮКАРД 100 у Львові

Телеметричний кардіологічний комплекс UNET у Львівській області розширено

На самому початку літа Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф отримав 40 нових кардіографів ЮКАРД 100 з функцією передавання кардіограми на відстані. Вони поповнили кількість уже існуючих 200 пристроїв.

У зв’язку із підключенням нових апаратів до телеметричного кардіологічного комплексу UNET експерти компанії-виробника «ЮТАС» провели тренінг з телеметрії в кардіології та роботи з повнофункціональними електрокардіографами ЮКАРД 100.

Важливо відзначити, що ЮКАРД 100 уже працюють у Львові та області: раніше до телеметричного комплексу було підключено 204 апарати. За час активної фази користування, а це близько двох років, медики надіслали та обробили 10 600 кардіограм.

Для навчання та практичних занять по роботі з електрокардіографами з телеметричними модулями було запрошено лікарів, фельдшерів та інтернів від обласних та міських підстанцій швидкої допомоги. Загалом практичні навички здобули понад 100 медпрацівників.

Метою практичних семінарів стали подальше впровадження телеметричних технологій у медичній сфері, покращення якості та оперативності діагностики, а також надання медичної допомоги на догоспітальному етапі пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями в екстрених та критичних станах.

Компанія «ЮТАС» була заснована у 1992 році для реалізації інноваційних проєктів у медичному обладнанні. Ми розробляємо, виробляємо та постачаємо монітори пацієнта, апарати ШВЛ, ЕКГ та телеметричні комплекси для клінік по всьому світу.

До комплексу UNET входять електрокардіографи ЮКАРД 100 із телеметричним модулем, а також Телеметрична центральна станція — автоматизоване робоче місце лікаря-кардіолога. Призначення комплексу — забезпечити висококваліфіковану кардіологічну діагностику незалежно від місця звернення за допомогою та підвищити якість надання невідкладної кардіологічної допомоги населенню.


Компанія «ЮТАС» взяла участь у виставці Arab Health 2024 (ВІДЕО, ФОТО)

Компанія «ЮТАС» взяла участь в одній із найбільших міжнародних виставок — Arab Health 2024. У ході заходу наш стенд відвідали гості з більш ніж 20 країн світу. Виставка, що вражає масштабами, пройшла з 29 січня по 1 лютого і залучила найбільших гравців ринку. Цього року «ЮТАС»…

error: Content is protected !!